Resesängar

Det finns ganska så många resesängar att välja mellan på den Svenska marknaden, vissa är hur bra som helst medans vissa kan vara direkt farliga om de används på fel sätt. Ett exempel kan vara att resesängen används länge d.v.s. barnet växer ur resesängen och det är därför väldigt viktigt att läsa själva rekommendationerna som kommer med resesängen. Vissa resesängar tillåter barn upp till tre år medans vissa är bara bra fram till ett års ålderna.

Här nedan hittar du alla resesängar vi rekommenderar och du kan klicka dig in på varje resesäng och passa på att läsa lite om just den resesängen som intresserar dig mest.

Denna lista av resesängar kommer uppdateras regelbundet när vi hittar nya bra resesängar vi vill rekommendera här på hemsidan och mycket hänger på hur resesängen har presterat i olika tester på nätet men även hur bra / seriöst företaget är som har tillverkat sängen.

baby-bjorn-travel-crib-light-resesang

BabyBjörn Travel Crib Light

Bäst i test vinnaren i flera online tester på nätet och är helt enkelt den bästa resesängen på marknaden. Priset är något högt men det finns anledningar till varför denna resesäng har sålts nu i över tio år och fortsätter att vinna tester.

Läs mer om BabyBjörn Travel Crib

inovi-cocoon-nyfodd

Inovi Cocoon

Inovi Cocoon är överlägset den bästa resesängen när det kommer till flygresor med nyfödda bebisar upp till 6 månader innan de har lärt sig sitta upp. Resesängen är så pass liten att den räknas som handbagage på flyget.

Läs mer om Inovi Cocoon