BabyBjörn – Travel Crib Light

lekmer
Köp på Lekmer.se

 

Det finns en anledning till varför denna resesäng har sålts i över 10 år redan med få förändringar genom åren och har fått Bäst i Test i ett par tester genom åren.

BabyBjörn---Travel-Crib-LightDet finns ingen enklare resesäng att använda än Travel Crib Light från BabyBjörn och uppfällningen tar bara några sekunder men även när du ska packa ihop och fälla ner sängen så är det super enkelt att göra detta. Detta är testvinnaren i flera olika tester på nätet men även i vanliga mammatidningar och vi kan bara varmt rekommendera denna resesäng till alla föräldrar.

Den enda nackdelen med denna resesäng är att den kostar ungefär det dubbla av vad andra resesängar kostar dock så får man en resesäng som väger hälften av vad andra resesängar väger samt att den är super enkel att fälla upp men även packas ner.

Vikten på denna resesäng är endast 6kg vilket borde ses som relativt lågt då de flesta resesängar väger närmare 10kg eller mer

Helt enkelt den bästa resesängen på marknaden

För den som vill lägga lite extra pengar på en helt träffsäker resesäng så får du en resesäng som går att använda länge d.v.s. från 1 månad till ungefär 3 års åldern är rekommendationen på denna säng. Det är betydligt längre än många andra resesängar på marknaden.

Travel Crib Light får högsta betyg i säkerhet i flera tester samt att alla tyger uppfyller alla de krav EU har satt upp bland annat Öko-Tex Standard 100, klass 1.

Madrass ingår alltid till denna resesäng och det är endast tillåtet enligt sängens rekommendationer att använda just denna madrass.

Nedan finner du en recension från Baby Gizmo, här visas även hur enkelt det är att fälla upp och ner resesängen.