Resesäng till nyfödd

lekmer
Köp på Lekmer.se

 

I bland kanske det inte lämpar sig att ha en fullstor resesäng med på resan till sin nyfödda bebis och anledningarna till det kan vara att det är ont om plats men även att bebisar sover sämre i början i sängar med stora ytor.

Bebisar gillar oftast att sova så trångt som möjligt i början då det efterliknar lite hur det är att ligga i mammans mage så en mindre resesäng för babyn är att rekommendera de första 6 månaderna om du ska ut och resa.

Flera modeller av resesängar till bebisar är speciellt framtagna för att kunna tas ombord direkt på flygplanet som handbagage vilket en vanlig traditionell resesäng aldrig hade kunnat göra och då räknas resesängen in på bagagevikten som oftast är dyr att köpa till. Många vanliga resesängar väger ändå mellan 6-10 kg.

inovi-cocoon-svartInovi Cocoon

Inovi Cocoon är den produkt som utmärker sig mest bland alla resesängar för bebisar och mycket är på grund av flera smarta lösningar men framförallt är det hur den går att packas d.v.s. den går att ta med på planet som handbagage om man så vill.

Cocoon resesängen kommer med väggar men även ett tak som skyddar mot alla typer av flygande djur som flugor, myggor med mera. Perfekt för utomhusbruk på sommaren. Väggarna är även gjort i ett material som har möjligheten till att andas ordentligt vilket gör att om bebisen skulle råka vända sig emot sidan tätt så är det inga problem för bebisen att andas.

Inovi Cocoon resesäng går att använda så länge bebisen inte kan sätta sig upp och har en maxvikt på 10 kg.